Suggesties VLEES

Voorgerechten

Carpaccio van smokey beef    € 17,00

Bloemkool/prei/lookmayonaise

Burrata   € 15,00

Tomaat/rucola/basilicum

Hoofdgerechten

*Entrecote RUBIA GALEGA 350g    € 40,00

Deze Spaanse runderen hebben een spectaculaire smaak.  Ze kenmerken zich door de hoge mate van intramusculair vet.  Het vlees heeft een kruidige ietswat ziltige smaak.  Deze smaakbeleving ontstaat door de natuurlijke en vrije levenswijze van de runderen.

 

*Zes Rib IERSE ANGUS 350g       € 35,00

Deze runderen in Ierland staan liefst acht à negen maanden per jaar in de wei en scharrelen zo hun eigen natuurlijke voeding bij elkaar.  Zij worden niet of weinig bijgevoederd met granen.  Dit in combinatie met veel beweging zorgt voor vlees met een mooie vetdooradering, een donkerrode kleur en een uitgesproken smaak.

*Entrecote WEST VLAAMS ROOD 350g      € 30,00

Het Belgisch Rood rund heeft een lange geschiedenis.  Dit ras hoort thuis in de provincie West-Vlaanderen en is de voorganger van het Belgisch Witblauw.  Het wordt standaard beschreven als een groot, lang en zwaar dier. Het vlees heeft een donderrode kleur en een volle, intense smaak.

 

*incl.warme of koude groenten, saus en aardappelbereiding

 

WIJN TIP!
SPANJE / RIOJA – druif: Tempranillo/Garnacha

Ontañon RESERVA        € 40,00

 

Dieprode wijn met krachtige aroma’s. Gerookte accenten op een stevige basis van pruimen en kersen en verrassende toetsen van tabak, mineralen en aarde. Kruidige finish, mooi verweven, elegante zuren en evenwichtige tannines.
95% Tempranillo en 5% Graciano. Dankzij 24 maanden rijping op Franse en Amerikaanse eik en 24 maanden op fles krijgt deze Rioja zijn uitgesproken karakter. Deze topper won een zilveren medaille op de internationale Bacchus Wine Competition in 2008. Deze wijn heeft een groot bewaarpotentieel.

 

Indien u vragen heeft over allergenen kan u zich wenden tot ons personeel