Suggesties VLEES

Hoofdgerechten

*Entrecote “Holsteiner” 400g    € 38,00

Gekend om zijn zwart-witte kleurpatroon en uitstekende melkproductie
Het vlees heeft een grove, maar toch zeer malse structuur. Het is zwaar met vet dooraderd en heeft smaaktoetsen van melk en boter.

 

*Zes “Charolais Label Rouge” 400g       € 43,00

Het Charolais ras is afkomstig uit d’Auvergne waar ze een AOC erkenning heeft gekregen. Het vlees heeft een kruidig parfum omdat deze dieren grazen in grote weilanden, die bezaaid zijn met kruiden en luzerne.
Het “Label Rouge” staat garant voor het welzijn van de dieren, de eerbied voor het milieu en een superieure smaakkwaliteit.

*Ribeye “SALERS” DRY AGED 400g      € 49,00

Het ras wordt gekenmerkt door zijn rode, wollige vacht en hun lange kromme hoorns. Ze grazen in het Centraal-Massief in Frankrijk. Hun voedsel bestaat uitsluitend uit grassen en kruiden. Hierdoor produceren ze vetarm en smakelijk vlees.

 

*incl.warme of koude groenten, saus en aardappelbereiding

 

WIJN TIP!

Italië/Firenze – druif: Merlot, Sangiovese, Shiraz

Peppoli Chianti Classico       € 40,00

DEen robijnrode wijn met paarse tinten en aroma’s van rode bessen, kersen en een lichte toets van viooltjes. Hij is delicaat met mooi verweven tannines en een lichtgerookt karakter. Een combinatie van Sangiovese aangevuld met Merlot en Syrah die werd vergist op houten vaten en daarna een rijping onderging van 9 maanden op eikenhouten vaten.

Frankrijk/Saint – Julien – druif: Merlot, Sangiovese, Shiraz

Château Du Glana      € 80,00

DZeer intens purper met violette rand. Neus: Heerlijke neus van rijp fruit maar ook floraal en reglisse noties. Behoort opnieuw tot de klassiekers van de appelatie, met een heel mooie structuur, elegant gebouwd, en vol van het rijpe fruit.

 

Indien u vragen heeft over allergenen kan u zich wenden tot ons personeel

vanaf meer dan 6 personen is er enkel keuze is uit ons keuzemenu