Suggesties VLEES

Hoofdgerechten

*Entrecote “Scottona” 400g    € 49,00

Het Scottona rund is een kruising van de Franse Charolais en het Italiaanse Piemontese rund.  Ze worden geboren in Frankrijk en grootgebracht in Italië.  Hun dieet bestaat uit grassen en Alpenkruiden.  Misschien wel het meest gevleesde rund van Italië. Vooral bekend voor zijn cholesterolarm vlees

 

*Zes Rib “Rubia Gallega” 400g       € 55,00

Deze Spaanse runderen hebben een spectaculaire smaak.  Ze kenmerken zich door de hoge mate van intramusculair vet.
Het vlees heeft een kruidig iets wat ziltige smaak.  Deze smaakbeleving ontstaat door de natuurlijke en vrije levenswijze van de runderen.
De absolute top van Spanje!

 

*incl.warme of koude groenten, saus en aardappelbereiding

 

Suggestie wild

Hertenfilet    € 35,00
Savooipuree/spek/wildsaus

 

WIJN TIP!

Chili/Maipo Valley druif: Cabernet/Sauvignon

Tarapaca Gran Reserva       € 37,00

De mooiste Cabernet Sauvignon druiven van het perseel El Tranque worden eind april geoogst. Ze worden op roestvrijstalen vaten vergist en vervolgens 12 maanden gerijpt op kleine Franse houten vaten. Hiermee ontwikkelt de wijn een verbluffend donkere rode kleur en aroma’s van rijp fruit zoals aardbeien en zwarte bes. Verder cederhout. In de smaak droog, heel intens met mooie balans tussen rijpe tanines en sappige fruittonen van o.a. zwarte bessen. De wijn is erg lekker bij rood vlees.

California/Napa Valley druif: Zinfandel

Girard Old Vine Zinfandel      € 60,00

Mooi rijpe, zwarte bessen en donkere pruimen. De natuurlijke kruidigheid wordt verhoogd door het vakkundig gebruik van de houte vaten, die bijdragen tot een mooie complexiteit. Dit is een fluwele, sappige zinfandel die past bij vele gerechten. De wijn is een fluwele wijn met mooi geïntegreerde tannines en evenwichtige zuren.

 

Indien u vragen heeft over allergenen kan u zich wenden tot ons personeel

vanaf meer dan 6 personen is er enkel keuze is uit ons keuzemenu